« Een kijkje in de schuur - jij komt toch ook?»

Gepubliceerd op 16-04-2019

De beestenboel op ons erf staat alweer te trappelen... Want op Tweede Paasdag openen we namelijk alweer voor het vierde jaar op rij de spreekwoordelijke schuurdeuren. Na het zoeken, vinden én opeten van alle paaseitjes de ideale gelegenheid om er op uit te trekken met het hele gezin!

Zie het als een verruiming van de welbekende lammetjesdagen. De winkel vol (biologische) groenten en fruit, scharrelvlees en streekproducten is geopend, op het erf vind je een ruim opgezette streekmarkt met inmiddels wellicht bekende gezichten en ook de lammetjes en varkens rekenen weer op veel bekijks. Nieuw dit jaar is de plantjesmarkt én de diverse tentoonstellingen / demonstraties op het gebied van oude ambachten!

Evenals de voorgaande jaren is ook voor de vierde editie het lentezonnetje alweer besteld. We sluiten daarom af met een uitnodiging: Zet de klompen en/of laarzen maar vast klaar! Ook dit jaar is iedereen namelijk (weer) van harte welkom voor een uniek 'Kijkje in de schuur'. Tussen 10.00 en 16.00 zullen onze schuurdeuren op het Kreijl 19 te Heeze weer wijd open staan om te proeven van het boerderijleven. De entree bedraagt slechts één euro en voor alle kinderen staan gratis drankjes klaar. Dus, zien we je dan?

Flyer-Arie-2019-1555441216.jpg