Over Boer Arie

Iedere Heezenaar kent de schapenhouderij Verave aan het Kreijl te Heeze. Voor Boer Arie dé plek waar hij opgroeide. Toch vind je de ware passie (en grote trots) van Arie Verest in de weilanden tegenover het boerenbedrijf: zijn bonte Bentheimers. Onder de naam 'Arie's Scharrelhoeve' scharrelen deze varkens er doorgaans lustig op los en zijn ze voor de vele fietsers en wandelaars op deze route tevens een lust voor het oog.

Voor het vlees van Arie's knorrende boerderijvrienden draai je vervolgens het erf van de boerderij op. Daar waar Boer Arie op 17 juli 2014 - samen met zijn moeder Riny - een land-/boerderijwinkel opende. De vriezer ligt er bomvol vlees van eigen boerderij, aangevuld met biologische kip en tamme konijnen uit de regio. En de houten kistjes? Ook die zijn grotendeels gevuld met groenten en fruit uit de eigen tuin of omgeving.

Het overgrote deel van Arie's assortiment is biologisch en tevens mooi aangevuld met diverse streekproducten. De winkel van Boer Arie is daarmee een absolute 'must visit' in de Parel van ons bourgondische Brabant. Tegen een kleine vergoeding staan de koffie en thee hier altijd voor je klaar!